natuurgeneeskundig consult voor dieren

Natuurgeneeskundig consult voor dieren

“Cure sometimes, treat often, comfort always.”

Hippocrates

We werken allemaal op holistisch niveau. Maar we zijn ook allemaal uniek. Waarin ik vaak wat anders ben, is dat ik bijvoorbeeld de wijsheid van homeopathie meeneem in alle andere methoden. Denk aan het gelijke met het gelijke behandelen. Of hoe je in de Bach bloesem therapie de remedie eerst even ‘wakker schud’, dat gebruik ik nu zelfs met mijn tincturen.

Daarnaast heb ik een sjamanistische achtergrond om ook naar de planten, gidsen en energie te luisteren. Ik begin net als ieder ander met een anamnese maar neem daarin ook de elementen meet vanuit de Chinese geneeswijzen. En daarna ga ik zelf een energetische analyse maken. Wat ik voor de rest heb je wellicht al gelezen bij ‘over mij’.

Een natuurgeneeskundig consult kost aardig wat tijd, van jou maar zeker ook van mij. Soms zit ik na een anamnese en analyse met 3 boeken bij elkaar om uit te zoeken welke plant het beste past. Wellicht nog met 4 tabbladen geopend om echt diep te zoeken naar de juiste remedie voor jouw dier. Daarom kost het ook €160,-. Dit is dan wel voor 2 uur. Bij kleine klachten kan hier ook zeker een healing bij in zitten. Maar bij complexe en grote klachten staat een healing buiten deze prijs. Ook de remedies die ik op maat maak voor jouw dier zitten hier niet bij in begrepen. Je bent altijd vrij om zelf te bepalen of je een remedie van mij afneemt of bijvoorbeeld zelf besteld.

natuurgeneeskundig dierentherapeut consult
natuurlijke geneeswijzen consult voor dieren

Zoals eerder gezegd begin ik een natuurgeneeskundig consult voor dieren altijd eerst met een anamnese. Dit kost voor jou een beetje tijd om in te vullen. Denk aan 5 tot 10 minuten. De anamnese doen we online via email aan elkaar doorsturen. Deze neem ik door voordat je binnen stapt of voordat wij online ons consult gaan beginnen.

Wanneer we wel aan het consult beginnen neem ik kort de klacht door om er zeker van te zijn dat ik alles begrijp en zo kan je nog aanvullen waar nodig. Dan ga ik beginnen met met mijn energetische analyse. Ook deze kan je aanvullen waar nodig. Tevens zal ik met het dier overleggen wat hij of zij zelf vind.

Daarna komt er een onderzoek van mijn kant uit, een healing en een plan van aanpak. Dit kan zijn dat ik dat doe zonder jouw aanwezigheid, maar als het niet al te lang duurt dan mag je er gerust bij blijven.

We sluiten dus af met een behandelplan en eventuele remedies of healings. Dat ligt er geheel aan wat jouw dier nodig heeft.

Een consult duurt lang en daarom heb ik alvast 2 uur ingepland voor elk natuurgeneeskundig consult voor elk soort dier met elk soort klacht. Mochten we meer tijd nodig hebben dan kunnen we dat altijd nog erbij nemen. Hebben we minder tijd nodig, dan kunnen we een healing mocht dat nodig zijn in dezelfde tijd zetten, zodat je dat niet extra hoeft bij te kopen. Mijn uurtarief is dus €80,-.

lotus animal natuurgeneeskundig consult voor dieren

Natuurgeneeskunde is nodig wanneer het dier uit balans is. Dit kan zijn door verkeerde opvoeding/huisvesting, vaak verhuizen, veel stress, (hoog-)gevoeligheid of trauma. Zolang jouw intentie altijd juist is, beloof ik je dat er jou niks kwalijk te nemen is. En van wat ik van mijn klanten weet, is dat ze altijd het beste voor hebben met hun dieren. Maar soms moeten ook dieren door het slijk om daarna pas op hun juiste bestemming te kunnen ontpoppen. Zodat ze kunnen bloeien. Van de modder tot een lotusbloem zeg maar.

Scroll naar boven